Piure din fulgi de cartofi

Posted on July 21st, 2009 by Andrei

Îţi  sunt necesare: 150g fulgi de cartofi,   250 ml lapte,   100g unt,  25g sare,   50 ml apă.

Mod de preparare: Laptele si apa se fierb cu jumatate din cantitatea de unt si sare. Restul de unt se topeste. În amestecul de lapte şi apă adus la temperatura de 60-70 grade Celsius se adaugă fulgii de cartofi. Se lasa 5-6 minute sa absoarbă o parte din lichid, apoi se amestecă cu telul pentru omogenizare si se pune restul de unt deasupra pentru a nu forma crusta.

Poftă bună!

This entry was posted on Tuesday, July 21st, 2009 at 9:37 pm and is filed under Garnituri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*
Esti om? Scrie textul din imagine ca sa fiu sigur.
Anti-Spam Image